Spaghetti Bolognaise à la kiri

Hoofdgerecht | Toegevoegd door Devriese Kirsten | Bereidingstijd: 60-< min

in 1 woord lekkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Benodigdheden

2kg gehakt
4 grote ajuinen versnipperd
solo boter
5 blikken tomaten in tomatensap (400gr)
een halve bouillonblok kippebouillon
een halve bouillonblok rundsvlees bouillon
een scheutje cognac
een scheutje porto
een kleine koffielepel oregano kruiden
een kleine koffielepel marjoraan kruiden
een kleine koffielepel italiaansemix kruiden (delhaize)
een kleine koffielepel spaghettimix kruiden of rozemarijn
1 paprika

Bereidingswijze

bak het gehakt en in kleine stukjes verdelen
giet het vet af
laat aan de kant staan
snij 4 grote ajuinen in kleine stukjes
laat een klontje boter in de pot smelten
doe de ajuintjes erbij
laat de ajuintjes stoven
voeg er een klein scheutje cognac bij
voeg er een klein scheutje porto bij
voeg er het gehakt bij
goed onder mekaar roeren
voeg er de gesneden in blokjes paprika bij
5 blikken tomaten mixen en bij de ajuinen en gehakt voegen
voeg er een halve bouillonblok vleesbouillon bij
voeg er een halve bouillonblok kippebouillon bij
voeg er de kruiden bij ( aantal hangt af van de smaak)
kook de spahetti
en klaar is kees

suplement
je kunt er ook nog hamreepjes bijvoegen op het laatste
en

Bon Appetit

Meer hoofdgerechten | Meer recepten van Devriese Kirsten

Wat vond je van dit recept?

Kirsten,
Ik maakte nogmaals je receptje a la Kiri klaar. Je kon ze altijd beter klaarmaken dan ik, hoe hard ik ook mijn best deed.
Kirsten, papa zal altijd aan je blijven denken, van je blijven houden en zeker je receptje blijven volgen.
Liefs
Papa

Martin | 18-12-2011

Voeg jouw reactie toe!