Kerriesausje

Saus/dip | Toegevoegd door Denise | Bereidingstijd: 5-10 min

Dit sausje kan warm of koud opgediend worden.

Benodigdheden

1/2 Jonagold appel
1 schijfje ananas
1 selderijstengel
1 rode chilipeper
boter
sap van 1 limoen
1 eetlepel honing
4 dl. groentenbouillon
2 eetl. azijn
2 eetlepels kerriepoeder
1 eetl. ma´zena (om te binden)
koriander (eventueel)

Bereidingswijze

Bereiding:
Snijd de appel, de ananas, de selderij en het chilipepertje fijn en stoof aan in de boter.
Voeg het sap van de limoen, honing, groentenbouillon, azijn en kerrie toe.
Bind het geheel met wat ma´zena en serveer warm of koud. (ev. gehakte koriander bij)

<Meer sauzen & dips | Meer recepten van Denise

Wat vond je van dit recept?

Net uitgeprobeerd, zeer lekker alleen vond ik het een beetje zurig, dus heb ik er nog wat honing bijgedaan. Misschien was mijn limoen wat groot!

Claire | 24-01-2007

Voeg jouw reactie toe!