Gezeurd

Gezeurd

Carlo · 09/10/05 · Geproefd

Deze middag heb ik net een heerlijke Madras-curry gemaakt. Met chili's, komijn, koriander, kurkuma, fenegriek, gember, look, kip, tomaat en ui. Alles samen in 1 pot en op het vuur laten sudderen tot alle smaken goed vermengd zijn. Alleen.. ik heb gezeurd, want het merendeel van mijn Madras-curry komt uit een potje Sharwood's Hot Curry Paste.

Ja, ja, we hameren er wel allemaal op dat vers zoveel beter is, maar als het er op aan komt en het een zondag is, en ik zin heb in curry en geen 30 kruiden wil kopen die ik maar één keer in de zes maand nodig heb, dan zijn er volgens mij maar 2 opties: ofwel naar de Pakistanees bij Matongé, waar je een all you can eat buffet hebt waar je een jaar niet goed van bent of het doen met de middelen die wel voorhanden zijn.

En zie, het smaakt mij heel erg. Alleen een een beetje heel pikant. De volgende keer een lepeltje minder Sharwood's. Of zou ik dan voor de mild chicken korma gaan?

Deel dit artikel: Tags: Geproefd

Reacties

Probeer de Sharwood's Mild Currypaste. Ik gebruik die royaal en werk af met cocosmelk. Heerlijk!