Eenvoudig, lekker en een prima 'mise-en-place'.
Ingrediënten
Voor vier personen
- 3 à 4 eieren
- 2 grote plakken gekookte ham
- 1 soeplepel rozemarijn (heel fijn gesneden)
- 1 doosje verse geitenkaas (bv. Chavroux)
- sla (naar wens)
- boter, peper, zout
- huishoudfolie, een grote pan met antikleeflaag, een scherp mes
Bereidingswijze
1. Klop de eieren tot omelet met de rozemarijn, peper, zout en 2 eetlepels water. Bak de omelet in een goed verwarmde pan. Laat afkoelen. Schuif de omelet voorzichtig op een plat vlak (snijplank bv.). 2. Meng de geitenkaas met peper en zout. 3. Beleg de omelet met de schijven ham. Verdeel daarop gelijkmatig de geitenkaas. 4. Rol voorzichtig het geheel op, snijd beide uiteinden een beetje recht met een scherp mes. Verpak de rol in plastic huishoudfolie en leg deze in de koelkast tot je serveert. 5. Ontdoe de rol van de folie, snijd met een scherp mes in gelijke schijven en serveer met een slaatje met vinaigrette.
- Login of registreer om te kunnen reageren