Geroosterde vijgen

Ingrediƫnten

Voor 2 personen: 6 verse vijgen, 1/2 glas rode wijn, het sap van 1 appelsien, 1 eetlepel bruine suiker, 1 eetlepel fijngehakte walnoten.

Bereidingswijze

Maak een inkepend kruis in de vijgen en duw ze een beetje open. Laat ze in een pan gedurende een minuten stoven en giet terwijl de wijn, het appelsiensap en de bruine suiker er over.

Plaats de vijgen vervolgens in bakblik en laat ze 5-8 minuten in de oven onder de grill bakken. Dien warm op met de fijngehakte walnoten erover gesprenkeld.

Toegevoegd door: Carlo
Geplaatst onder: Nagerechten en gebak · Vegetarisch · Deel dit recept:

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.