Groentesalsa

Denise · Sauzen en dips · Zuid-Amerikaanse keuken · 15-20 min · Niet-vegetarisch

Getrouwd met een man die wantrouwig staat tegenover nieuwe gerechten, heb ik het toch geriskeerd deze groentesalsa klaar te maken voor vrienden. Hij weigerde ervan te proeven en heeft dan maar een hard gekookt ei gegeten met sla! Waarop de vrienden replikeerden : in de toekomst maken we dat we hardgekookte eieren in huis hebben als jullie komen eten! Hij kon er dan toch al mee lachen.

Ingrediënten

1 rijpe avocado
1 mango
1 of 2 rode pepertjes
3 lente uitjes
8 kerstomaatjes
sap van 1 limoen
1 bosje verse koriander
peper en zout

Bereidingswijze

Snij de avocado en mango in blokjes. Snipper de pepertjes (zonder zaadlijsten of zaadjes) en de schoongemaakte lenteuitjes fin. Halveer de kerstomaatjes. Vermeng en maak de groentesalsa aan met het limoensap en flink wat gehakte koriander. Kruid met peper en zout. Lekker bij gegrilde kalkoenblokjes, vooraf gemarineerd in Thaïse roerbakolie en het sap van 1 limoen.

Deel dit recept: Tags: Sauzen en dips · Zuid-Amerikaanse keuken

Reacties

Dat komt me precies bekend voor...