Pasta met courgette en ansjovis

Ingrediƫnten

Pasta naar keuze, courgette (toch minstens 1 grote/2personen in blokjes gesneden), doosje ansjovis (zoute, in olijfolie), grof gesneden, zout, peper, peperoncini (fijngsnipperde gedroogde pepertjes, naar smaak natuurlijk, maar met een drietal wordt het al behoorlijk spicy), parmesaan of pecorino (geraspt), fijngehakte peterselie, fijngesnipperde look, olijfolie.

Bereidingswijze

Gaar de blokjes cougette (bakken of koken) en zet aan de kant.
Doe olijfolie in een braadpan en bak samen de gesnipperde look, peterselie en peperoncini. wanneer de look glazig is (niet bruin!), voeg de ansjovis toe (je zal zien dat die volledig oplost in de olie binnen de minuut). wanneer de ansjovis is opgelost in de olie, voeg de gare courgette toe.

Kook ondertussen de pasta, voeg de gare pasta toe in de pan, even omroeren en opdienen met parmesaan of pecorino

An · Hoofdgerechten · 25-30 min · Niet-vegetarisch

Deel dit recept:

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.