pikant vleesbrood

Fanny · Hoofdgerechten · 25-30 min · Niet-vegetarisch

Ingrediënten

1 hete rode peper, 1 rode paprika, snuifje paprika poeder, zout en peper en, komijnzaadjes, 500 gr gemengd gehakt (kalf of varkens), 1 ei broodkruim (naar eigen gevoel), een handjevol gehakte peterselie, een handjevol gehakte koriander.

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen 200°

Meng het gehakt, de fijn gesneden pikante peper (verwijder de zaadjes indien je het niet te pikant wil) en paprika, het ei samen met een snuifje zout, zwarte peper,komijnzaadjes (eventueel even geroosterd in een pan) paprikapoeder, petereselie en koriander tot een homogene massa, voeg het paneermeel er aan toe om het vleesbrood vorm te geven.

Doe in een pan een scheutje olijfolie, braad het vleesbrood mooi bruin langs alle kanten, breng het vleesbrood over in een ovenvaste schaal en laat het een dertigtal minuten gaar worden in de oven.

Deel dit recept: Tags: Hoofdgerechten