Raketsla met Parmezaanse kaas

Ingrediënten

100 gram raketsla (Rucola), 50 gram geschaafde Parmezaankaas, 50 gram pijnboompitten, een handjevol rozijnen, olijfolie, balsamico azijn, zout, peper.

Bereidingswijze

Salade wassen en drogen. Alle ingredienten toevoegen en kruiden met olijfolie, balsamico azijn, zout en peper. Alles voorzichtig mengen.

Toegevoegd door: Hélène
Geplaatst onder: Voorgerechten · Vegetarisch · Deel dit recept:

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.