Cake met walnoten en Amaretto

Gerda Vandenbergh · Nagerechten en gebak · 25-30 min · Niet-vegetarisch

Ken voorlopig nog niemand die deze cake niet lekker vond...

Ingrediënten

250 gr. zelfrijzende bloem
250 gr. suiker
3 soeplepels rietsuiker
2 zakjes vanillesuiker
200 gr. boter (Solo)
5 eieren
100 ml Amaretto
300 gr. walnoten
2 wegwerp cakevormen van de Boerenbond

Bereidingswijze

oven voorverwarmen op 165 gr.
walnoten grof malen, overgieten met de Amaretto en laten trekken
bloem + suiker's + boter ( smelten) + eigeel goed mengen
noten + de Amaretto toevoegen
stijfgeklopt eiwit toevoegen en zachtjes onder spatelen
in de cakevormen storten en ongeveer een uurtje laten bakken in de voorverwarmde oven op 165 graden (afhankelijk van het type oven)

Deel dit recept: Tags: Nagerechten en gebak