crostini met gorgonzola en peer

An · Hapjes · 5-10 min · Vegetarisch

Ingrediënten

Dunne sneetjes stokbrood (lichtjes geroosterd), gorgonzolakaas, in blokjes gesneden, peren, geschild en in lange plakken gesneden.

Bereidingswijze

snijd het stokbrood in stukjes van 1 à 2 cm breed en rooster het lichtjes in een toaster of onder de grill. leg op ieder stukje brood een stuk peer en wat stukjes gorgonzola on top. plaats dit alles in een warme oven, onder een grillplaat en wacht tot de gorgonzola begint te smelten.

Deel dit recept: Tags: Hapjes

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
CAPTCHA
Deze vraag is bedoeld om spam tegen te gaan.