Indische gehaktballetjes met muntdip

An · Hapjes · 25-30 min · Niet-vegetarisch

Indisch, met een tintje Italiaans.

Ingrediënten

voor de balletjes: lamsgehakt, fijngesnipperde verse munt, peper, zout, fijngesnipperde look, 1 eigeel, een weinig tomatenpuree, snuifje kaneel, kurkumapoeder. Dipsaus: ricotta (kan met yoghurt, maar ik vind het lekkerder met ricottakaas), verse munt (fijngesnipperd), peper, zout

Bereidingswijze

Balletjes: meng het lamsgehakt met de overige ingrediënten, maak er balletjes van en bak in een pan

Dipsaus: meng ricottakaas met munt, peper en zout

Deel dit recept: Tags: Hapjes

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
CAPTCHA
Deze vraag is bedoeld om spam tegen te gaan.