Kalkoenfilet met groene en zwarte olijven

Carlo · Hoofdgerechten · 25-30 min · Niet-vegetarisch

Ingredi├źnten

Voor 2 personen: 2 kalkoenfilets, 1 halve ui (fijngehakt), het sap van 1 citroen, 1 tas fijngehakte groene en zwarte olijven (gemengd), 2 teentjes fijngehakte knoflook, een handvol fijngehakte peterselie, 1 tas Vermouth of Sherry, olijfolie, peper, zout.

Bereidingswijze

Bak of grill de kalkoenfilets in wat olijfolie. Kruid met peper en zout en leg apart als ze gaar zijn. Bak de ui en de look in wat olijfolie. Voeg er de Vermouth en het citroensap aan toe en laat wat inkoken. Voeg er tenslotte de fijngehakte olijven en de kalkoenfilets aan toe. Dien warm op met wat fijngehakte peterselie over de kalkoenfilets gestrooid.

Deel dit recept: Tags: Hoofdgerechten

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
CAPTCHA
Deze vraag is bedoeld om spam tegen te gaan.