Kip met aubergine

Carlo · Hoofdgerechten · 15-20 min · Niet-vegetarisch

Ingrediënten

2 kipfilets, 1 aubergine, 1 ui, oregano, olijfolie, look, peper, zout.

Bereidingswijze

Dit is een recept voor twee personen. Reken per persoon op 1 kipfilet en een halve aubergine.

Snij de kipfilets, de aubergine en de ui in kleine blokjes. Bak de stukjes kip in wat olijfolie tot ze een bruine glans krijgen. Kruid met peper en zout en zet apart.

Bak de aubergine stukjes samen met 1 à 2 fijngesnipperde teentjes knoflook en de stukjes ui in olijfolie tot ze beetgaar zijn. Voeg er de kip aan toe en kruid met oregano, peper, zout. Je kan dit gerecht opdienen met pasta (vb. spirelli of penne) of rijst.

Deel dit recept: Tags: Hoofdgerechten

Reacties

Dag Carlo,
We zijn al een week aan het smullen van de receptjes op je site, echt een culinaire topweek! Ik zoek (liggend) op wat we gaan eten, Stijn kookt. Gisteren hebben we de kip met aubergine geprobeerd, met penne, lekker zeg. We hebben wel 2 aubergines gebruikt, kwestie dat het kleintje in de buik genoeg vitaminetjes binnen krijgt. En Stijn heeft er ook nog een beetje spekjes bij gedaan, wat het geheel nog wat meer pit geeft.
Veel liefs en hopelijk tot gauw xxx edith

Ik heb heerlijk gegeten. Bedankt voor het recept!