Ingrediënten
Voor 2 à 3 personen:
- 1 doos tortellini met spinazie en ricotta
- gerookte zalm
- +/- 300gr spinazie met room (iglo, kleine porties)
- 2 sjalotjes
- 2 tenen knoflook
- visbouillon (200ml ongeveer)
- doosje room (mag lightroom zijn)
Bereidingswijze
Fruit in een pan de knoflook en de sjalotjes glazig. Voeg daarna de spinazie toe en laat even stoven. Voeg dan de bouillon toe en laat doorkoken. Op het einde voeg je de room toe. Laat inkoken tot je een dikkere saus krijgt. Op het allerlaatse voeg je de in reepjes gesneden gerookte zalm toe. Serveer met ciabatta of stokbrood! Superlekker en héél snel klaar..
- Login of registreer om te kunnen reageren
Reacties
Gisteren klaargemaakt en het is niet gelogen: superlekker en héél snel klaar. Bedankt voor dit leuke receptje!
Jelle · 11/12/08
Net klaargemaakt en zeer goed gelukt. Bedankt!
Karen · 16/04/10
het is heeeeerlijk
joep · 21/10/08
Ik zou dit heel graag klaarmaken, maar zie de ingrediënten niet meer staan bovenaan het recept :(
Diane · 16/08/15
Goed dat je dat hebt gezien, bij deze opgelost!
Carlo · 16/08/15