Tortellini met gerookte zalm & spinazie

Ilse · Hoofdgerechten · 15-20 min · Niet-vegetarisch

Ingrediënten

Voor 2 à 3 personen:

  • 1 doos tortellini met spinazie en ricotta
  • gerookte zalm
  • +/- 300gr spinazie met room (iglo, kleine porties)
  • 2 sjalotjes
  • 2 tenen knoflook
  • visbouillon (200ml ongeveer)
  • doosje room (mag lightroom zijn)

Bereidingswijze

Fruit in een pan de knoflook en de sjalotjes glazig. Voeg daarna de spinazie toe en laat even stoven. Voeg dan de bouillon toe en laat doorkoken. Op het einde voeg je de room toe. Laat inkoken tot je een dikkere saus krijgt. Op het allerlaatse voeg je de in reepjes gesneden gerookte zalm toe. Serveer met ciabatta of stokbrood! Superlekker en héél snel klaar..

Deel dit recept: Tags: Hoofdgerechten

Reacties

Gisteren klaargemaakt en het is niet gelogen: superlekker en héél snel klaar. Bedankt voor dit leuke receptje!

Net klaargemaakt en zeer goed gelukt. Bedankt!

het is heeeeerlijk

Ik zou dit heel graag klaarmaken, maar zie de ingrediënten niet meer staan bovenaan het recept :(

Goed dat je dat hebt gezien, bij deze opgelost!