Frisse yoghurtsaus

Fanny · Sauzen en dips · 5-10 min · Niet-vegetarisch

Ingrediënten

  • 1 à 2 kleine potjes natuuryogurt
  • 2 lepels zure room (beetje naar je eigen voorkeur)
  • snuifje zout en peper
  • verse munt
  • verse koriander
  • verse peterselie
  • 1 limoen

Bereidingswijze

Meng de yogurt met de zure room, breng op smaak met zout + zwarte peper. Voeg de fijngehakte munt, koriander en verse peterselie aan het mengsel toe. Voeg het sap van 1 geperste limoen aan het mengsel toe, alles goed mengen, proeven en eventueel (zout of peper toevoegen). Voeg er eventueel komkommer aan toe en je hebt een lekkere frisse salade annex saus. Zeer lekker bij vleesbrood, aardappel in de schil en zalm.

Deel dit recept: Tags: Sauzen en dips

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
CAPTCHA
Deze vraag is bedoeld om spam tegen te gaan.