Aardappeltjes in de schil gevuld met Breydelspekjes, fijne kruiden en kokosnoot.

AnneliesV · Hoofdgerechten · 15-20 min · Niet-vegetarisch

Zoals je al kon zien zijn al met gerechtjes met Breydelham of spek. Echt heerlijk om overal in te verwerken en je bent zeker van de kwaliteit! Door de speciale kruiden geeft het aan alle gerechten een smakelijke toets. Dit gerechtje is gebaseerd op een ander gerechtje op www.breydel.be

Ingrediënten

4 vastkokende aardappeltjes
50g boter,
peper,zout
50 gr Breydelspekjes
bieslook, kervel,
wat veldsla
geraspte kokosnoot.

Bereidingswijze

Aardappeltjes spoelen, opzetten met de schil in zoutwater.
Hoedje afsnijden, voorzichtig uithollen.
Het binnenste van de aardappel pletten, en smeuig mengen met de boter en ook de gebakken reejpjes Breydelspek. Afwerken met de groene kruiden.
De veldsla mengen met een vinaigrette, aardappeltje erop schikken en het geheel lichtjes bestrooien met wat vers geraspte kokosnoot

Deel dit recept: Tags: Hoofdgerechten