Als je deze koekjes luchtdicht bewaart, bijvoorbeeld in een blikken doos, dan blijven ze wel tot 3 weken goed. Ikzelf heb er hier liggen van 2 weken geleden en smul er nog altijd van.
Ingrediënten
80 stuks
500 g bloem, 100 g suiker, 1 dl olijfolie, 2 eieren, 2 tl bakpoeder, 4 el melk ongeveer, 50 g sultanarozijnen
Bereidingswijze
1. alles, behalve rozijnen, samenvoegen en stevig kneden
2. dan rozijnen erbij kneden
3. verdeel deeg in 2, maak vingerdikke rollen, snij in stukken van ongeveer 7 cm lang
4. 15 min op 200°C
Smakelijk!
- Login of registreer om te kunnen reageren
Reacties
Klinkt erg goed, volgens mij hebben hannah en robin het niet eens gemaakt:). Maar helaas maken wij zandkoekjes.:P
klo · 16/07/06
Ik vind ze zelf enkel waardig als je echt koekjes moet hebben die lang goed blijven. Ander zou ik zelf ook liever zandkoekjes of andere maken. Deze zijn wat droog.
Filip · 28/07/06