Penne met zalm en spinazie

Vlug klaar in de wok.

Ingrediƫnten

4 Atlantische zalmfilets.
1 doosje (300 gr) bladspinazie met Philadelphia (IGLO).
2 el zuivere extra fruitige olijfolie.
1 potje gemarineerde gedroogde tomaten.
verse Dillle.
500 gr penne.

Bereidingswijze

Kook de pasta volgen de beschrijving op de verpakking.
Doe een beetje olie in de wok en bak de zalmfilets.
Verwarm afzonderlijk de spinazie met Philadelphia en meng deze met de fijn gehakte dille, de in stukjes gesneden tomaten en de penne.
Presenteer op een bord en decoreer met een takje dille.

Serveertip:
U kan ofwel de zalmfilet in kleine stukjes snijden en de hele mengeling bereiden in de wok ofwel kan u de zalmfilets in zijn geheel op een bord presenteren met de penne en de spinazie ernaast.

Eet smakelijk.

Make It - Taste It · Hoofdgerechten · 5-10 min · Vegetarisch

Deel dit recept:

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.