Spritz

Carlo · Cocktails · Italiaanse keuken · 5-10 min · Vegetarisch

Deze heerlijk verfrissende Venetiaanse cocktail op basis van Aperol, Prosecco en wat bruiswater is de ideale bondgenoot voor een namiddagje dolce far niente in de zon!

Ingrediënten

Goed gekoelde Aperol en Prosecco, 1 schijfje appelsien, 1 grote olijf, cocktailprikker, bruiswater, ijsblokjes

Bereidingswijze

Giet in een groot glas één deel Aperol, 2 delen Prosecco en een scheutje bruiswater. Voeg er het schijfje appelsien, twee ijsblokjes en de olijf op een cocktailprikkertje aan toe.

Deel dit recept: Tags: Cocktails · Italiaanse keuken

Reacties

volgens mij mag de Aperol niet gekoeld zijn.

wat is aperol en kan het eventueel vervangen worden?

Aperol is een aperitiefdrank, beetje te vergelijken met Picon, maar zachter.

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.