Balkon-grill

Balkon-grill

Carlo · 05/02/07 · Gezien of gehoord

Balcony Grill

Eindelijk iets op maat van mensen in de stad! Vorig zomer nog deed ik ter gelegenheid van een verjaardagsfeestje een barbecue op mijn balkon. Heerlijk! Jammer genoeg was mijn buurvrouw, wiens balkon grenst aan het mijne, iets minder enthousiast...

Deel dit artikel: Tags: Gezien of gehoord

Reacties

Leuk die balkon-grill. Zelf ben ik ook een echte barbecue liefhebber en ook ik beschik niet over een tuin. Ik maak gebruik van de Cobb barbecue die ik gekocht heb via het internet op http://www.cookfusion.be/de-cobb-barbecue-p-83.html . Ik wist niet echt wat ik juist ging ontvangen toen ik de Cobb gekocht had maar nu kan ik niet meer zonder. In het putje van de winter barbecueën is heerlijk, ik zie trouwens al uit naar onze jaarlijkse vakantie in Frankrijk waar ik de Cobb ook zal gebruiken.

Ziet er gaaf uit en makkelijk bruikbaar. Alleen moet een gebruiker er wel voor zorgen dat hij op een plek hangt waar je makkelijk langs kan (of helemaal niet langs hoef) want de meeste balkons zijn niet erg breed.

Hallo

Waar kan je deze balkongril kopen ?

Als er iemand weet waar je dit kan kopen en dan ook nog voor hoeveel, laat het aub weten!!!
Ben het beu om mezelf overal bij familie uit te nodigen voor een BBQ :o)

Hallo barbecue-liefhebbers,

als je klikt op de afbeelding van de balkongrill kom je terecht op de website van de makers. Daar kan je te weten komen hoe je eraan komt.