Over La Cucina

Back in business

Carlo · 14/08/15 · Over La Cucina

Back in business

Het had allemaal best wat sneller mogen gaan, maar met 2 kleine kindjes in huis, een drukke job, genieten van het leven en zo vliegt de tijd snel voorbij ... Maar 't is zover! La Cucina steekt helemaal in het nieuw en is ook onder de motorkap gereviseerd.

Tijd voor vernieuwing!

Carlo · 19/06/07 · Over La Cucina

Om de zoveel tijd kriebelt het bij mij om de layout van de site te veranderen, maar altijd weer beland ik min of meer bij hetzelfde concept. Maar bon, toch weer net iets anders! Ik heb de nogal grote header van de vorige layout weggelaten omdat ik meer foto's bij de artikels zelf wil gaan plaatsen (en ook omdat die mij begon tegen te steken). Daarnaast mocht alles onder de "motorkap" van La Cucina wel eens opgefrist worden.

Pagina's