Be a Vedette

Be a Vedette

Carlo · 16/08/09 · Geproefd

Vedettes

Eindelijk gevonden! Pakweg vijftien jaar geleden vond je Vedettes nog vlotjes bij de chips-afdeling van Delhaize.Maar toen op een dag: wég. Niks nada Vedettes meer. Gedurende jaren scande ik hopeloos de chips-afdelingen van ettelijke Delhaize-winkels... zonder resultaat. Ik was al tot de conclusie gekomen dat de productie ervan waarschijnlijk stopgezet was, tot ik ze op een dag tegenkwam op café. Nieuwe hoop! Helaas, de dienster van dienst kon niet zeggen waar ze vandaan kwamen en wist begod ook niet van welk merk ze waren. En zo kwam ik ze nog af en toe tegen op café, echter telkens zonder een spoor van afkomst. Tot dat op een dag gebeurde in het gezelschap van mijn broer, die me doodleuk wist te zeggen dat je die kon kopen bij, hou u vast... diepvries-eten-keten O' Cool. O'Cool?! Doooink!

Ik dus naar O'Cool, zo'n gezellige winkel vol diepvriezers, meestal gelegen in een zo nog gezelliger shopping center aan een gezellig drukke autoweg. En jawel: daar stonden ze! Ze zijn er te koop in grote zakken gemaakt door Van Hove Fine Food, echter wel maar in één smaak (tuinkruiden - ik weet niet meer van welk merk die van in Delhaize waren, maar wel dat je ze in verschillende smaken kon kopen). En ze smaken nog net zo heerlijk als ik ze in gedachten had. Blijkbaar ben ik niet de enige die ernaar zoek, want de kassierster begon spontaan te vertellen dat al verschillende klanten deze lekkere zoutjes in grote hoeveelheden waren komen inslaan en "ze vinden dat allemaal zuu lekkere". Vedettes rule! Bij deze een oproep: zet die eens terug in het supermarkt-assortiment a.u.b!

Deel dit artikel: Tags: Geproefd

Reacties

ook te vinden in ISPC

In gent vind je ze in slagerij Aula. Als ik daar voorbijkom durf ik ook wel een zakje meenemen.

Carlo, je had dit aan mij moeten vragen; ik ben een fan! Idd O'cool; ook bij Grimod aan Gent St-Pieters (ook enkel tuinkruiden).

en ook bij Albo drankcenter in de struisbeeklaan in wilrijk ! yummie !

Ook in Makro zijn ze al jaaaaaaaaaaren te koop hoor !

hier in de gb hebben ze ze ook