Eindelijk...

Eindelijk...

Carlo · 09/04/06 · Gezien of gehoord

Insalata Caprese | &copy, La Cucina

De zondag is al niet mijn meest favoriete dag van de week en het weer van de laatste weken maakte het er zeker niet beter op. Maar vandaag is er zon! Eindelijk! Mijn kat ligt breed uitgestrekt in zon te spinnen dat het een lieve lust is. Het zonnige weer heeft me zelfs zover gebracht dat ik deze ochtend een aantal van mijn goede voornemens heb vervuld (al zo vaak keurig opgeschreven met erboven "MORGEN!" en dan zo drie van die stevig affirmatieve lijntjes eronder getrokken). Voor de eerste keer dit jaar terug gaan lopen in 't park (en meteen vijf rondes er tegenaan gegooid - ik ben content van mezelf) en dan nog een aantal vervelende huishoudelijke "rompslompende "dingen aangepakt.

En tussen al die zomerse huisvlijt in heb ik me in de zon geïnstalleerd met een insalata caprese en een glaasje koele Chardonnay. Heerlijk.

Deel dit artikel: Tags: Gezien of gehoord

Reacties

En bij deze ook mijn eerste foto van "bereid" eten. En meteen al de beperkingen van mijn digitaal Sony'tje tegen het lijf gelopen.

Mooie foto Carlo!
Fijn om te horen dat er nog mensen zijn die 's zondags (en op andere dagen) hun loopschoenen aantrekken... Zelf gisteren ongeveer 15km gelopen, aan het trainen voor 10Miles Antwerpen, maar heb het goedgemaakt met een zelfbereide brunch met mijn loopvriendinnetje en partners... Cava, roereitjes met spek, ciabatta met een slaatje, gerookte zalm, koffiekoeken, chocolade eitjes... En ja, oh wat is het leven fijn als de zon schijnt!