Abu Antar

Abu Antar

Carlo · 25/05/16 · Restauranttips · Brussel

Abu Antar - La Cucina

Met het interieur gaat Abu Antar niet veel prijzen winnen, maar  de geur van een smeulend houtskoolvuur en het zicht op on the spot gemaakte tabouleh maakt dat snel goed. En zie, dat is waarom ik van Brussel hou. Ik woon er ondertussen al zestien jaar en nog steeds word ik verrast door onverwachte culinaire adresjes die er al zo lang blijken te bestaan. Voor wie graag Libanees eet, is Abu Antar een aanrader.

Abu Antar is het kleine broertje van La Courrone op de Bergense steenweg in Anderlecht. Baba Ganoush, humus, tabouleh, Labneh, kofte, falafel: alle klassiekers uit de Libanese keuken vind je er in genereuze porties terug en het smaakt heerlijk. En nog veel beter: alles wordt er ter plekke op houtskool gegrild. Voor de durvers is er ook een Meshwi Mhakal: 1 kg gegrild vlees :).

Adres: Abu Antar, Groot Eilandstraat 34, 1000 Brussel.

Deel dit artikel: Tags: Restauranttips · Brussel

Reacties

Hallo daar! Ik ben een studente die oorspronkelijk uit Leuven komt maar in Brussel studeert. Dankuwel voor deze aanrader! Ik ben nogal een foodie en ontdek graag nieuwe recepten en adresjes; echt een leuke site dit!