Ganesh Food

Ganesh Food

Carlo · 02/10/07 · Geproefd

Ganesh Food &copy, La Cucina

Ik word er altijd helemaal suf en moe van als ik te lang in de City 2 (een shopping complex in centrum Brussel, vlakbij de Nieuwstraat) ben gebleven (en al helemaal in de Fnac op het bovenste verdiep). Is het een gebrek aan lucht? Of de airco die iedereen in slaap wiegt? Of teveel mensen op één plek samen?

Anyway, sinds kort speelt die *lichte* vervelendheid totaal geen rol meer en gaan wij speciaal naar de City 2 zelfs wanneer we er helemaal niets te zoeken hebben! De reden: de tandoori-brochetten bij Ganesh Food! Ganesh Food is een kleine Indische snackbar helemaal onderaan in de food court van City 2. In de snel genomen foto heb ik verkeerdelijk gefocused op de kefta (die ik nog niet heb geproefd), maar ik heb het wel degelijk over de rode brochetten rechts. Die zijn heel lekker en kosten maar twee euro per stuk. Ideaal voor een snelle hap of om mee te nemen naar huis als je weinig tijd hebt om te koken. Een snelle sla, rijst of couscous met wat groenten en je hebt een volledige maaltijd! Ganesh Food heeft trouwens nog verschillende andere Indische schotels. Ik heb er één keer een biriani gegeten en herinner mij een smakelijke en vooral een erg royale portie.

Bon, de beste Indisch-Pakistanese keuken vind je wat mij betreft nog altijd bij Anarkali in Elsene, een restaurant met een buffet à volonté met ontelbaar veel lekkere curry's. Helaas eet iedereen zich daar telkens zo te over dat het weer een half jaar duurt voor je er terug wil binnenstappen. Ik kijk wel uit naar andere goede Indische adresjes van jullie!

Deel dit artikel: Tags: Geproefd

Reacties

Nicole,

via de blogcategorie restauranttips kan je mijn andere eetadresjes (voornamelijk in het Brusselse) bekijken. Maar ik ben altijd benieuwd naar tips van lezers!

Carlo

bedankt voor de tip.
ik hou je op de hoogte van mijn ontdekkingstocht(en)

ik start vanaf januari '08 ook in centrum brussel op een nieuwe job en zal dit zeker eens uitproberen. ik kijk naar nog meer recensies van leuke lunchadresje in 't centrum. Misschien topic voor 't forum? Eventueel in 't verlengde een lunchmeeting met de in brusselcentrum werkende la-cucina leden?...

Ja, lekkere dingen hebben ze daar en dat op zo'n kleine oppervlakte. Mijn favoriet is de chapati ganesh, maar de biryani mag er zeker ook zijn.

Pakistanese... moet dat niet Pakistaanse zijn. Ts ts... 't is toch wel verschieten als ik sommige dingen herlees ;)