Geniet van je culinaire vakantie!
Ten huize La Cucina noemen we elk weekend vakantie! Het zijn wat te drukke dagen om veel zelf te schrijven of te koken, maar hier is alvast een portie culinair leesvoer voor de vakantie:
Nog één nachtje slapen!
Bijna vakantie! Al is het voor ons een beetje stilte voor de storm: morgen organiseren we een verjaardagsfeestje voor onze vierjarige dochter, samen met vier andere kindjes.
Michelin Stars: the Madness of Perfection
In de BBC-documentaire "Michelin Stars: the Madness of Perfection" gaat de Britse culinaire recensent William Sitwell op zoek naar wat he
Geniet van de vakantie
Wij hebben de gewoonte om elke vrijdagavond als we thuiskomen van 't werk tegen elkaar "welkom in de vakantie!" te zeggen.
Je eigen pizza in 90 seconden
Hoe cool is dit: de Roccbox is de eerste draagbare houtgestookte oven die, althans volgens de makers, in 15 minuten een temperatuur tot 500 graden celsius kan bereiken.
Batali!
Op reis in de States (later meer!) heb ik eindelijk de kans gehad om Bill Bufords "Heat" te lezen.
NYC's skyline has never looked this cool
Waw! Dit is wel indrukwekkend en een stapje verder dan mijn onschuldige pogingen om groenten in een stad te kweken.
Pizza + 1000 Brussel?
Eén van de mannen bij Yahoo had gisteren zin in sashimi bij een restaurant in de buurt