Over La Cucina

Back in business

Back in business

Het had allemaal best wat sneller mogen gaan, maar met 2 kleine kindjes in huis, een drukke job, genieten van het leven en zo vliegt de tijd snel voorbij ... Maar 't is zover! La Cucina steekt helemaal in het nieuw en is ook onder de motorkap gereviseerd.

Tijd om te migreren

Waar is de tijd? De tijd dat ik uren spendeerde aan het uitpluizen van online tutorials en boeken omdat ik kost wat kost mijn eigen Content Management Systeem wilde uitbouwen om La Cucina te beheren.

La Cucina genomineerd als site van het jaar!

La Cucina is voor de derde keer op rij genomineerd als site van het jaar door Clickx Magazine.

Breng dus zeker je stem uit voor La Cucina op www.sitevanhetjaar.be! Je vindt La Cucina in de categorie "eten & drinken".

En een beetje hulp om dit bericht massaal door te sturen is ook altijd welkom :)

La Cucina genomineerd als Site van het Jaar 2008!

Yay! La Cucina is opnieuw genomineerd als Site van het Jaar 2008 door Clickx Magazine. Stem hier! - je vindt La Cucina onder de categorie "eten &amp, drinken".

De kogel is door de kerk

Ik ga investeren in een nieuw digitaal fototoestel. Ik heb goesting om deftige foto's te trekken voor La Cucina. Foto's die je onmiddellijk goesting geven om te eten. Foto's die het water in de mond doen lopen.

Hopla!

De lieve mensen van Clickx Magazine hebben La Cucina genomineerd als site van het jaar 2007 in de categorie "eten & drinken"!

Stem op La Cucina!

Poll: de resultaten

De poll van mijn vorige post is afgesloten. Op de vraag "Wat zou je graag meer op La Cucina willen zien?" antwoordden jullie:

1. Meer recepten (45%)
2. Meer blog posts 18%
3. Meer foto's (16%)
4. Nieuws over koken & eten (13%)
5. Meer video's (8%)
6. Andere (8%)

Tijd voor vernieuwing!

Om de zoveel tijd kriebelt het bij mij om de layout van de site te veranderen, maar altijd weer beland ik min of meer bij hetzelfde concept. Maar bon, toch weer net iets anders! Ik heb de nogal grote header van de vorige layout weggelaten omdat ik meer foto's bij de artikels zelf wil gaan plaatsen (en ook omdat die mij begon tegen te steken). Daarnaast mocht alles onder de "motorkap" van La Cucina wel eens opgefrist worden.

Spelling!

Ik vind het nog steeds fantastisch telkens er een nieuw recept bijkomt op La Cucina, maar lieve mensen: let een beetje op jullie spelling! Lees je recept nog eens goed na vooraleer je het verstuurt. Het leest des te aangenamer!

Pagina's