Tijd voor vernieuwing!

Tijd voor vernieuwing!

Carlo · 19/06/07 · Over La Cucina

Om de zoveel tijd kriebelt het bij mij om de layout van de site te veranderen, maar altijd weer beland ik min of meer bij hetzelfde concept. Maar bon, toch weer net iets anders! Ik heb de nogal grote header van de vorige layout weggelaten omdat ik meer foto's bij de artikels zelf wil gaan plaatsen (en ook omdat die mij begon tegen te steken). Daarnaast mocht alles onder de "motorkap" van La Cucina wel eens opgefrist worden. Vooral in de php-code moesten er hoogdringend een aantal aanpassingen gedaan worden. Ik heb eventjes gespeeld met de gedachte de hele website om te zetten in een Drupal applicatie , maar na wat probeersels heb ik dat maar laten varen. Terug weer zelf aan de slag en een hoop dingen bijgeleerd! Inhoudelijk ga ik voortaan ook wat kritischer zijn in de ingezonden recepten. Liever wat minder van kwantiteit maar des te beter van kwaliteit! (p.s. Als je nog steeds de oude La Cucina ziet: druk eens ctrl+F5 om je browser te verversen!)

Wat is er nieuw?
Wel, om te beginnen: je kan vanaf nu ook stemmen voor een recept! Je moet wel geregistreerd (gratis en bliksemsnel!) zijn en je kan per recept maar één stem uitbrengen. Wie inlogt, krijgt nu in de rechterbalk een gepersonaliseerd menu'tje. Je kan nu ook gemakkelijk zelf je profiel aanpassen. Reacties op recepten en artikels zie je voortaan in één oogopslag in de rechterbalk onderaan. Er is ook een nieuwe receptcategorie bij: bijgerechten. En..., ik heb mij geamuseerd met het samenstellen van een La Cucina shop via Amazon, waar jullie natuurlijk geacht worden zoveel mogelijk te kopen :)

Ik hoop dat alles goed werkt, maar laat het weten als je nog iets opmerkt dat foutloopt!

Deel dit artikel: Tags: Over La Cucina

Reacties

Ik vond het beter vroeger, toen de comments rechts stonden. Want nu wordt de aandacht precies weggezogen van de recepten, gezien het feit dat de twee brokken tekst dezelfde opmaak hebben. Ik zeg maar wat hé, voorts ben ik jullie grootste fan. (l)

Net ontdekt dat er nog foutjes zaten in het formulier om een recept per e-mail door te sturen en in dit eigenste formulier om commentaar te posten. Maar dat is bij deze opgelost!

Hi Liesbet,
dank je voor je reactie! De reden waarom ik dat gedaan heb, is omdat er bij recepten met erg veel reacties er anders een lege ruimte ontstond onder het recept, terwijl de reacties allemaal opgepropt in dat rechterbalkje stonden. Maar ik ga alvast proberen het verschil tussen recept en commentaren wat duidelijker te maken!